1. KØB HOS LEATHER BY BETH


www.leatherbybeth.dk ejes af LEATHER by beth ApS • cvr-nr. 42043524

Adresse: Tommerupvej 228 • DK-5491 Blommenslyst • Telefon: +45 2819 3018

E-mail: info@leatherbybeth.dk • Homepage: www.leatherbybeth.dk

LEATHER by beth blev etableret I 2019 og designer & sælger lædervarer til hund, hest & jagt samt mode.


Ved bankoverførsel

Bankkonto: Sparkassen Sjælland-Fyn Reg-nr. 0828  •  Konto-nr. 0001491776

BIC/SWIFT: SWESDK22  •  IBAN: DK32082800014917762. PRISER OG VARELAGER

Alle oplyste priser er inkl. moms og i danske kroner eller Euro. Priserne er dagspriser og kan uden varsel ændres.

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisfejl, sortimentforandringer samt for udsolgte og udgåede varer.


Leather by beth har landets mest innovative udvalg af specialdesignede læderprodukter. Dette indebærer en risiko for, at en vare bestilt hos Leather by beth kan være blevet udsolgt fra, inden vi får behandlet din ordre. Vi gør dog altid vores ypperste for at ekspedere alle ordre hurtigst muligt, genbestille de mest efterspurgte varer og for at tilbyde en tilsvarende vare, såfremt den bestilte vare ikke kan skaffes omgående.3. BESTILLING

På Leather by beth.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, ønsker du som offentlig virksomhed at handle med EAN-code eller vil du bestille større mængder af samme produkt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 2819 3018 eller på e-mail: info@leatherbybeth.dk

Alle aftaler kan indgås på dansk eller engelsk og betales med da/Kr. eller Euro.


Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Leather by beth, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra os og betalingen for varen er modtaget. Vi opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.


Sådan foretages købet:

1. Find de varer, du ønsker at købe, og læg dem i kurven en efter en. Tryk på "kurven" øverst midt på siden.

2. Læs og accepterer vores handelsbetingelser, såfremt du kan godtage dem.

3. Indtast dine personlige oplysninger så vi kan gennemføre fakturering & levering. 

4. Tjek, at alle dine oplysninger er korrekte, og bekræft derefter købet.

5. Vælg leveringsform og indtast betalingskortoplysninger og tryk "Godkend".


4. AFBESTILLING

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet "Afbestilling" til vores e-mail: info@leatherbybeth.dk som altid skal vise bestillingstidspunkt samt ordrenummer. Leather by beth designer specialprodukter som ofte forsynes med kundens logo eller navn. Derfor er en afbestilling kun muligt, hvis denne proces ikke er gennemført. 

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling!" indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske hurtigst mulig for ikke at risikere, at produktet er blevet graveret eller ordren allerede er afsendt. Afbestillingen kan først betragtes som gennemført, når du fra Leather by beth modtager en bekræftelse på e-mail. Varer som returneres uden forudgående aftale og accept fra Leather by beth, modtages ikke. 


5. BETALING


Hos Leather by beth kan der betales med:

- Dankort

- Visa/Dankort

- Visa

- Visa Electron

- MasterCard

- Maestro

- JCB

- American Express

- MobilePay

- Bankoverførsel


Brug af betalingskort er ikke forbundet med et kortgebyr.


Online betaling  •  Hurtigt, nemt og sikkert med 3D Secure


Vi tilbyder verdens sikreste betalingssystem 3D Secure !

3D Secure er en fællesbetegnelse for sikkerhedsstandarderne Verified by Visa og MasterCard SecureCode, der er udviklet af Visa og MasterCard. Når der bruges 3D Secure, føjes der et ekstra sikkerhedstrin til betalingsforløbet. Det foregår ved, at kunden modtager en éngangskode på sms, som skal indtastes lige efter, kunden har indtastet sine kortoplysninger. 3D Secure gælder kun internationale betalingskort og kan ikke bruges ved betaling med det rene Dankort. Ring til os, hvis du har spørgsmål eller find svarene her: http://epay.bambora.com/da/faq-3d-secure

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i de fysiske butikker, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS Betalingsservice, der kan læse dem. Hverken Leather by beth eller andre har tilgang eller mulighed for at læse oplysningerne.

Beløbet trækkes på din konto samme dag, som varen afsendes eller forsynes med den ønskede gravering. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Du kan efter aftale med Leather by beth forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan altid betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder. Dit pengeinstitut kan nemlig tilbageføre din betaling, hvis:

- du ikke har modtaget varen

- du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger

- du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset.
  (Køb af varer som blev graveret med kundens logo eller navn kan ikke fortrydes eller nægtes modtagelse).


6. LEVERING

HURTIG LEVERING

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage fra vi har modtaget din ordre til du får den med kurertjeneste.
Leveringstiden på produkter som skal graveres afhænger af ordretidspunktet.
Vores produkter graveres hver tirsdag med levering dagen efter - det giver en leveringstid på 3-8 dage.FLEKSIBEL LEVERING

Du kan selv vælge, om du vil have sendt pakken til din bopæl eller din arbejdsplads.
Skal du give pakken som gave, kan vi sende pakken direkte til modtageren, mens fakturaen sendes til dig.
Husk at gemme fakturaen, da den er reklamationsbeviset.


AFHENTNING HOS OS

Du kan altid vælge at afhente dine varer på vores forretningsadresse, hvis dette i forvejen er blevet aftalt.

Leather by beth har skiftende åbningstider (gælder både kontor, showroom og lager).7. FORSENDELSESOMKOSTNINGER 

Alle ordrer sendes som pakker, da det sikrer produktet bedst muligt under transporten og
gør det lettere at spore dem, hvis der mod forventning skulle opstå problemer under forsendelsen.

Ordrer leveres med kurertjeneste, og du har følgende valgmuligheder.


TIL DANMARK:


Levering til både privat- og erhvervsadresse koster normalt 75,-  (gælder pakker op til 5 kg)

Få leveret pakken direkte på din bopæl. Hvis du ikke er hjemme kan du aftale levering hos naboen eller give skriftlig tilladelse til, at varen må stilles. I tilfælde at varen må stilles, skal du være opmærksom på, at Leather by beth fralægger sig ansvaret for eventuelt tyveri eller beskadeligelse.

Få leveret pakken direkte på din arbejdsplads, og tag den med hjem.TIL UDLANDET:

Vi leverer pakker med kurer. Priser varierer fra land til land. Mindsteprisen er 155,-  (gælder pakker op til 5 kg)

Kontakt Leather by beth for yderligere oplysninger eller forsendelsen til din adresse i udlandet direkte i webshoppen.8. FORTRYDELSES-/RETURRET

For læderprodukter som ikke skal forsynes med graveret logo eller navn, gælder altid 14 dages fortrydelses-/returret, når du handler hos Leather by beth. Er produkter blevet graveret, bortfalder fortrydelses-/returretten. Fortrydelses-/returretten starter den dag, hvor du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail, telefon eller lignende. I din meddelelse skal du gør os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelses-/returret. Fortrydelses-/returretten gælder ikke for produkter som er blevet graveret med logo eller navn.

SÅDAN RETURNERER DU VAREN:

Hvis du fortryder dit køb SKAL du kontakte Leather by beth. Det er ikke nok at afvise modtagelsen af din pakke. Din ordre skal herefter uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, sendes til:

Leather by beth ApS

Tommerupvej 228

DK-5491 Blommenslyst

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Leather by beth anbefaler, at varen returneres via Post Danmark eller kurer, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Leather by beth. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Bemærk – vi modtager ikke pakker uden forudgående aftale eller der er sendt pr. efterkrav.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelsen.

VARENS STAND NÅR DU SENDER DEN TILBAGE:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Derudover skal alle mærker og øvrige dele af forsendelse forblive i pakken eller varen.


TILBAGEBETALING AF BELØBET:

Hvis du fortryder dit køb og det ikke drejer sig om varer der er blevet graveret, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Det er kun ved fortrydelse af hele ordren, at du får tilbagebetalt leveringsomkostningerne. Ved delvis fortrydelse af en ordre har du som kunde ikke krav på tilbagebetaling af leveringsomkostninger. 


9. REKLAMATIONSRET

Når du handler på Leather by beth.dk har du selvfølgelig 2 års reklamationsret gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller få afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Leather by beth ønsker altid tilfredse kunder og vi vil gør vores yderste for at finde den perfekte løsning for dig. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes til:

Leather by beth ApS

Tommerupvej 228

DK-5491 Blommenslyst

OBS: Kontakt gerne vores kundeservice på e-mail: info@leatherbybeth.dk eller på telefon +45 2819 3018 ved yderligere spørgsmål. Vi refunderer ikke fragtomkostninger. Varen skal sendes sammen med en præcis beskrivelse af hvor og hvad fejlen er og eventuelt hvordan den er opstået. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign og kun efter forudgående aftale. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse. Har du sendt en vare ind til reklamation, vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation. 


10. OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@leatherbybeth.dk


11. BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Når du handler hos Leather by beth skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din bestilling, din levering og yde den bedst mulige service. Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i ’Persondataloven’. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Ønsker du dine data slettet, kontakt venligst vores kundeservice.

Alle informationer, som du overdrager til Leather by beth, bliver modtaget ukrypteret  mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. Leather by beth er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet via den mest udviklede kryptering.


Leather by beth opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de automatisk slettes.


Cookies

På Leather by beth.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget og købsprocessen så nemt og overskueligt som muligt for dig som kunde.


Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din computers browser. Det kan gøres typisk i din browsers internetindstillinger. Vores server registrerer al trafik, uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores webservice der, hvor det gavner sikkerheden og sikrer kundens bedste & problemløse købsoplevelse. Hvis du har spørgsmål angående dine cookies, kan du altid henvende dig til vores kundeservice via e-mail: info@leatherbybeth.dk eller telefon +45 2819 3018


12. DATAINDSAMLING TIL STATISTIK

For at kunne videreudvikle og forbedre vores webshop, fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender den.
Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider, der besøges mest, og hvilke browsers, der anvendes. Vi bruger Google Analytics til dette formål. Læs om Google Analytics politik. Sidst opdateret den 12.03.2021