Ideen bag LEATHER by beth ..


..at skabe produkter som opfylder det ultimative krav i forhold til funktionalitet, design & kvalitet og samtidig gøre det på en måde der tager hensyn til klodens resurser og vores leverandøres ve & vel. Arbejdet skal være sjovt og vi skal have et godt og dedikeret samarbejde med hele vores berøringsflade. Kort sagt vi vil 'lave fede ting på den fede måde'


...det var målet, da 2 venner & eksperter på hvert deres område og med helt forskellig baggrund, skabte LEATHER by beth i 2019
Et anderledes virksomhedskoncept uden kompromiser, hvor drømmene er store, visionerne mange og tilliden til fremtiden intakt.

Bettine som hedder Thorup til efternavn lægger navn og "liv" til designet. Det er kreative gener, & visionære tanker samt en opvækst med dansk design, der har gjort det muligt, at skabe innovative produkter, med den særlige enkelthed vi kender fra "dansk design".

Produkterne er skabt til det, der har været hendes "verden" fra barnsben, nemlig hunde & heste. Som barn og ung fyldte hestene mest. Bla. som konkurrence rytter. Som voksen overtog hundene og mere end 25 års opdræt af jagthunde sætter i høj grad sine spor på både design & sortiment. 

Jürgen er den anden part i Leather by beth og kommer med et baggrund i forretningsverdenen, med stor erfaring i markedsføring & salg.  
Som stifter af flere virksomheder indenfor Design & Marketing med tilhørende internetsalg sidder han 'ved roret' som CEO hos LEATHER by beth.